Sunday, January 29, 2006

She looked at me and said: "you know, in France there are a lot of old men, former professors and journalists who now just live under bridges spending their days reading and drinking wine. »
I became quite interested in what she was saying and I knew that I now had a new career ambition and a retirement plan.


Mike Straight


---------------------------------------------------
(the wall of the kitchen in Köpi)

6 comments:

Maiu said...

2kki sa kirjutad et mis v2rk on, sest mul on suht sans argent situation aussi et je ne pux pas te telephoner. desole. aga hullult teada tahan kyll. kirbu l2hetan ma homm antwerpi, ise l2hen t88le. ylehomme l2hme brugge, v6ib olla tulevad m6ned kohale. mais la situation n'est assez parfait comme il a dit. ca m'est egal, tu sais... je ne pux plus. c'est trop surreal. l2hme j2rgmine aasta pikal risile with various jobs trying to get by and get rich?!
kirjuta mulle, m6tlen sulle!
tuhat ja tuline.
palju julgust.
maiu

Maiu said...

ja siis....????
je sais tres bien. ja siinsel juhul poegi vahet. ja laheduses pole ka asi. asi on lihtsalt nii.
yo, annu, oled sa kindel, et cloaca veel anversis alles on, see peaks sealses muhkas ehk kontemporaarse kunsti muuseumis olema... viimased viited aastast 2000. on verra. je vais regarder de tout facon et mart etait d accord. facon on naljaka h22ldusg, kui c-st s-i ei saa teha.

Maiu said...

anna siis ikka teada, millal ma sull coup de fil teha saan... ja mis nr-le.
muhkas puudub permanentne ekspositsioon. n2k22... ei ole.
mais il y etait quelquechose d autre assez interesant aussi et si je arrivrai d envoie la lettre demain finalement (la poste vient de se demenager!) t en lira bientot.
mul on j2lle kroonline rahutus.

Maiu said...

palu, PALUN, suhtleme.... 2kki saan sulle ikka t2na helistada... mul on suhtluspuudus ylesuhtlusest. ja ausalt, juba homme panen kirja posti... vabandan viivituse p2rast, aga selle v6rra on ymbrik paksem.
_______

minu lollid blogimised, inspireerivad?
lahe.
liiga kodeeritud, ma tean, aga tvb muuub sulle varsti m6istetavamaks.
luban.
nagu ka kirja.

????????
loodan, et helistada saan!

Maiu said...

hmmm... h2rra BV ei tea, kas ta j2tkab. ma olen j2lle kergelt nullpunktis. h2rra TV v2idab j2llegist, et veel yks aasta minibussi oodata on raske, aga ta veaks ennast eestisse kohale... ja mina enam ei tea. sest kui BV-d pole, siis pole midagi... v6i? Kirjutan talle veel...
tema otsus selhub l2hikuudel. j2tkan esialgse plaaniga ja vaatan m6lemat v6imalust korraga. viimase hetkeni.
tore
et DAD sulle peale l2ks, aga 2ra palun friigiks muutu.
mu barcelona kuup2evad on muutumas ja tvb konzale vist ei saa.
aga! hea uudis! j'ai envoie la lettre finalement aujourd'hui.
we are proud of you, we are proud of you!
muzi.
miau

Maiu said...

jah, mul on yks mga p6hjus. tule ntx 1 juuli kandis mulle kylla ja n2eme koos placebot werchteri festivalil, mille pilet on kyll kallim, agasamal p2eval on vist sigur ros ja kindlasti deus. piletite myyk algab 18 m2rts ja nad myyakse l2bi m6ne n2dalaga, mul on h2dasti kedagi seltsiks vaja, sest maigi vist ei saa...
tvb laiki?