Saturday, July 17, 2004

No Comments?

I find it a bit weird that after all this time and all those posts and after ca 200 people have visited this blog, there are still no comments or questions about my writings or our adventures... Doesn't anyone really care??? Although it is quite fun for me to share the things I write with everyone, I still can't help feeling a bit unappreciated... :(
Maybe I should stop writing at all?

5 comments:

Anonymous said...

I care! Elage hästi seal kaugel.
Kristjan

Anonymous said...

:D Ma avastasin alles nüüd selle imetillukese lingikese, mille alt saab ka ilma registreerimata kommenteerida. Mul tekkisid küll küsimused, aga ma unustasin nad ära. Kus sa muide internetti saad, et kirjutada? Ja tea, et mina hakkasin ka oma vabatahtliku asja ajama. Kodulehekülg on väga algses valmimisjärgus, sest olen liiga väsinud, et välja mõtelda humoorikaid ja tabavaid tekste kommenteerimaks mitmeid asjakohaseid teemasid bla bla bla. Elage hästi, pariisitarid, ja ärge pruukige aegunud meikappi, mida te träni sorteerides leiate.

Anonymous said...

Eelmise ülipika kommentaari autor oli Hanna, aga Aleks, said sellest vast nagunii aru.

Anastasia said...

Aityma! Sain aru kyll ;)
Siiani kasutasime netti Emmausis, edaspidine on mysteerium... Pyya ennast ikka koduka osas kokku v6tta ja kirjuta lihtsalt, see tuleb nagunii hea!! Tänud kaunite soovide eest! Aga make-upi osas on juba hilja :)

Anonymous said...

I didn't realize that there were interesting things on the internet other than porn until I discovered your site. Don't retire yet I need the entertainment.